Käsien desinfiointivälineet ja suu- ja nenäsuojukset.

SUOMESSA SUUNNITELTU JA VALMISTETTU UUTUUS. Kestävä, mekaaninen Desives-käsidesiautomaatti polkimella 279,00 €/kpl. Ei vaadi paristoja eikä sähköä. Ruostumatonta terästä, heti valmis, helppo siirtää, paino 13 kg, korkeus 120 cm. Sopii 400 ml - 1 litran pumppupulloille.

KOTIMAINEN AVAINLIPPUTUOTE, korkealaatuinen Reagena® KÄSIDESI, 78% vol, sisältää hoitavaa glyserolia, joka kosteuttaa ihoa ja jättää kädet miellyttävän tuntuisiksi. Täyttää viranomaisvaatimukset, 500 ml, pumpulla tai Fliptop -korkilla. TARJOUSHINTA 24 pullon erässä 5,90 €/pullo.


Kertakäyttömaski, materiaali kolmikerroksinen polypropyleeni, EN14683:2019+AC:2019 standardin mukainen, taso type II (BFE>99%).
TARJOUSHINTA 1000 kpl 0,29 €/kpl, pakattu 10 kappaleen paketteihin.

Kestomaski, materiaali 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Silvadur ™ 930 antimikrobinen pinta, joka estää mikrobien kasvua, Zelan ™ R3 vettä hylkivä pinta kankaan ulkopinnalla. Sopii kaikenikäisille, 60 asteen pesu. Paljon värejä: musta, vihreä, viininpunainen, tummanharmaa, vaalean harmaa, pinkki, lime, violetti, tummansininen, punainen, sininen ja valkoinen.
TARJOUSHINTA 3,40 €/kpl, pakattu 5 kappaleen pusseihin.


Hintoihin lisätään alv 24% ja toimituskulut, ole hyvä ja kysy tarjous muista tilausmääristä. Maskit eivät ole henkilösuojaimia. Tilaukset ja lisätiedot 
http://lahja-areena.fi/tarjoukset
heikki@lahja-areena tai +358500571660.


 
KOTIMAISILLA LAADUKKAILLA TUOTTEILLA KORONAA VASTAAN. 


SUOMESSA SUUNNITELTU JA VALMISTETTU UUTUUS. Kestävä, mekaaninen Desives-käsidesiautomaatti polkimella 279,00 €/kpl. Ei vaadi paristoa eikä sähköä. Ruostumatonta terästä, heti valmis, helppo siirtää, paino 13 kg, korkeus 120 cm. Sopii 400 ml - 1 litran pumppupulloille.

KOTIMAINEN AVAINLIPPUTUOTE, korkealaatuinen Reagena® KÄSIDESI, 75% vol, sisältää hoitavaa glyserolia, joka kosteuttaa ihoa ja jättää kädet miellyttävän tuntuisiksi. Täyttää viranomaisvaatimukset, 500 ml, pumpulla tai Fliptop -korkilla. TARJOUSHINTA 24 pullon erässä 5,90 €/pullo.


KOTIMAINEN AVAINLIPPUTUOTE, kuitukangasmaski, ergonominen muotoilu, 90 asteen pesu. TUKESin ohjeiden mukainen, maski ei ole henkilönsuojain. Värit valkoinen, harmaa tai musta, S, M ja L -koko. Saatavana korvan taakse tai niskan taakse kiinnityksellä. Yksittäispakattu, mukana käyttöohjeet. TARJOUSHINTA 50 kpl erässä 7,90 €/kpl.

Hintoihin lisätään alv 24%, kysy tarjous suuremmista tilausmääristä.

Tilaukset ja lisätiedot  http://lahja-areena.fi/tarjoukset
heikki@lahja-areena tai +358500571660.


 
Nyt suositut tuubihuivit edullisesti digipainettuna. 
Tuubihuivi on monikäyttöinen tuote, jota voi käyttää pipona, kaulurina, maskina, pantana, hikinauhana ja kypärän alla suojana. Tuubihuivit on valmistettu 100% polyesteristä, se on materiaalina hengittävä ja joustava: täydellinen ulkoiluun ja urheiluun. Tuubihuivi voidaan painaa kauttaaltaan, painoalue 25 x 50 cm ja värivalikoima on rajaton. Tuubihuivit toimitetaan yksittäispakattuna ja pakkauksen sisällä on käyttöohjeet. Kangas 140 gsm.


Tuubihuivi saatavana myös lämpimällä fleecekaulurilla.

Hinnat;
Tuubihuivi: 100 kpl 3,90 / 250 kpl 2,90 / 500 kpl 2,10 / 1000 kpl 1,80.
Fleecekaulurilla: 100 kpl 6,35 / 250 kpl 4,90 / 500 kpl 3,95 / 1000 kpl 2,95.

Hinnat ovat euroa/kpl kyseisessä toimituserässä. Toimitusaika n. 3 viikkoa hyväksytystä painovedoksesta tai sopimuksen mukaan.
Hinnat sisältävät digitaalisen täysväripainatuksen. Hintoihin lisätään alv 24%.

Tilaa tai kysy lisää: http://lahja-areena.fi/tarjoukset
Piristä asiakastasi, yhteistyökumppaniasi ja työntekijääsi kotimaisella idealla!
Ekologinen avainlipputuote, edullinen merkkaus, helposti postitettavat pakkaukset!


Kotimaiset Kolo Design tuotteet ovat 100 % Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja toiminnallisia koko perheen lahjoja. Avainlippu- ja Design from Finland –merkein varustettuna ne ovat loistavia lahjaideoita vallitsevassa tilanteessa. Suosi kotimaisia yrityksiä!
Luonto kiittää
Ekologinen, uusiutuvasta materiaalista valmistettu tuote on ympäristöystävällinen ja kestävä. Tuotteet ovat muovittomia ja metallittomia ja ne valmistetaan koivu- ja tammivanerista, joiden raaka-aineena on sertifioitu ja vastuullisesti kasvatettu puu. Jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi puu.
Kekseliäitä ratkaisuja
Ainutlaatuisen liitostekniikan ansiosta Kolo Design tuotteet kootaan ilman ruuveja tai liimaa. Yksityiskohtaisten ohjeiden avulla palapelimaisten tuotteiden kasaaminen käy näppärästi ja ne ovat muutamassa minuutissa käyttövalmiita. Koottavan rakenteen etuna on myös pieni pakkaus.
Lasermerkkaus
Laserkaiverrus mahdollistaa tekstien ja monimutkaistenkin logojen tekemisen vanerin pintaan.
Postituspalvelu
Tarjoamme lahjoille tarvittaessa myös postituspalvelun. Tuotteet pakataan ja lähetetään tehtaalta edullisesti kirjeenä suoraan saajan postilaatikkoon tai pakettilähetyksenä,
kysy tarjous toimituspalvelusta! http://lahja-areena.fi/tarjoukset


 

Kolmiovati, tammi 18,90 € / linnunpönttö tai ruokintalaite, koivu 22,80 € / suodatinpussiteline, koivu 14,90 € / tarjoilusetti, tammi 34,70 / maustekori, tammi tai koivu (ei sisällä mausteita) 24,80 €.  Hinnat ovat euroa/kpl 10-30 kappaleen toimituserässä. Laserkaiverrus vain 1,95 €/tuote. Hintoihin lisätään alv 24 %.
Tilaa nyt tai kysy tarjous muille määrille http://lahja-areena.fi/tarjoukset

PALJON HYVIÄ YRITYSTEKSTIILEJÄ, PR- JA GIVE AWAY-TUOTTEITA. NYT EDULLISESTI MYÖS KIRURGISIA JA KANKAISIA KASVOMASKEJA. OLE HYVÄ JA KYSY TARJOUS.
NEEDIT PARK MINI ELEKTRONINEN PYSÄKÖINTIKIEKKO ON TUOTE, JONKA KAIKKI HALUAVAT! PARK MINI ON TEHOKKAIN TAPA VÄLTTÄÄ PYSÄKÖINTISAKOT. MAKSAA KERRALLA ITSENSÄ TAKAISIN.
NYT MYÖS OMALLA MONIVÄRISELLÄ DIGIPAINATUKSELLA, ESIM. 40 KPL ERÄSSÄ 34,20/kpl + ALOITUSKULU 38,00 + alv 24%.
http://lahja-areena.fi/tarjoukset

Aktivoituu automaattisesti, joten kiekkoa ei tarvitse muistaa. Toimii varmasti ja on vaivaton.
Siirtyy aina automaattisesti seuraavaan puoleen tuntiin. Automaattinen kesä- ja talviaika. Kestää lämpötilat -40 C – +75 C. Takuu 2 vuotta. Sisältää yleismallisen pariston, noin 2-3 vuoden toiminta-aika. EU:n sekä Suomen Liikenne- ja Viestintäministeriön hyväksymä. EI ENÄÄ PARKKISAKKOJA!
NEROKAS LISÄETU SAMAAN HINTAAN! 
PARK MINI -pysäköintikiekon omistaja voi ladata veloituksetta PARKLITE -mobiilisovelluksen. Sovellus kertoo Sinulle missä ja milloin sovellusparkkipaikka vapautuu ja muistuttaa viestillä sekä äänimerkillä ennen kuin pysäköintiaika loppuu. Kun kuljettaja pysäköi autonsa, pysäköintikiekko toimii automaattisesti. Avaamalla PARKLITE -sovelluksen, voit helposti asettaa pysäköintiajan ja hälytysajan. Puhelin antaa äänimerkin ja näyttää esimerkiksi 5 min aikaisemmin että nyt pysäköintiaika on loppumassa. Samoin uudelleen kun pysäköintiaika on kulunut loppuun. Jos olet vieraalla paikkakunnalla, sovellus myös opastaa lyhimmän reitin takaisin auton luokse uusimmilla GOOGLE -kartoilla. 
 
TILAA NYT: http://lahja-areena.fi/tarjoukset

PARKMINI SOPII KAIKKIIN AUTOIHIN. SAAT OMAN LOGON TAI VIESTIN TUOTTEESEEN DIGITAALISELLA HIRES-TASON PAINATUKSELLA HINTAAN, 34,20 €/KPL + ALOITUSKULU 38,00 € + ALV. DIGIPAINATUKSEN MINIMIMÄÄRÄ ON 40 KPL. PIENEMPIIN MÄÄRIIN TARRAMERKKAUS, KYSY TARJOUS. 
Kysy lisää tai tilaa http://lahja-areena.fi/tarjoukset
 
PISARASUOJA
Kotimainen huippulaadukas tuote kaupan kassoille, palvelutiskeille jne.
Tukeva alumiinirunko, siirreltävä, ei tarvita erillistä asennustyötä.
Karkaistu turvalasi joka on helppo pitää puhtaana.
Vahva pinta ei naarmuunnu usein toistuvassakaan puhdistamisessa.
Kova lasipinta on hygieenisempi verrattuna esimerkiksi erilaisiin muovilevyihin.
Asiakaskohtaaminen ja neuvottelut sujuvat kirkkaasti ilman naarmuja suojassa!


Kaksi vakiokokoa:
Pisarasuoja L (900 x 800 mm) 249,00 euroa/kpl
Pisarasuoja S (600 x 800 mm) 229,00 euroa/kpl
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pyydä tarjous isommista eristä.
Saatavana myös omilla räätälöidyillä mitoilla, pyydä tarjous: http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset
Hintoihin lisätään alv 24 % ja rahti. Toimitusaika on noin 3-5 työpäivää tai sopimuksen mukaan. Varmista nopea toimitus ja tilaa nyt:

http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset
ANTIBAKTEERINEN MOBILE STERI-WIPE NANOPINNOITELIINA.

Tiesitkö, että puhelimen tai tabletin pinnalla on bakteereja ja mikrobeja jopa yli 20 kertaa enemmän kuin wc-istuimessa. Perinteinen desinfiointiaine vaikuttaa vain lyhyen aikaa ja sen haihtumisen jälkeen bakteerien ja viruksien kasvu alkaa uudelleen.
Nyt on ensi kertaa saatavilla uusi lääketieteellisesti todistettu ja sertifioitu, Saksassa valmistettu ja mm. sairaaloissa käytössä oleva antibakteerinen matkapuhelimien, tablettien, laitteiden ja näppäimistöjen pintojen nanopinnoiteliina.
Liquid Nano Steri-Wipe Mobile desinfiointiliinan nanotekniikka tekee pyyhittävistä pinnoista sileän sekä antimikrobisesti suojatun jopa 10 päiväksi, jossa bakteerit ja virukset kuolevat. Tuhoaa myös koronaviruksen. Pakkauksessa on neljä liinaa, joten yhdellä pakkauksella saa noin 40 vuorokauden suojan. Nyt tarjoushinta  6,45 euroa/pakkaus, hintaan lisätään alv 24 %. Minimitilausmäärä 50 pakkausta. Tuotteita on rajoitettu erä, joten tilaa heti. Tarjous on voimassa ainoastaan tiistaihin eli 24.3. asti. Toimitusaika on viikko 17-18.Tilaa heti, sillä saatavilla vain rajoitettu erä,
http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset

Ympäristöystävällinen lahja on tulevaisuutta ja myös nykypäivän trendi.

Luontoa mahdollisimman vähän kuormittavat mainos- ja liikelahjat ovat kaikkien mielessä entistä enemmän ja ekologinen lahja viestittää saajalleen positiivisen kuvan ja vihreitä arvoja sekä vastuullisuutta. Alla esimerkkejä edullisista tuotteista -esim. messuille tai muihin tilaisuuksiin - jotka ottavat huomioon nämä tärkeät asiat.

 
 
 


Lyhyt lyijykynä: 2000 kpl 0,21 / 5000 kpl 0,16
Bio Basic (vasen): 2000 kpl 0,29 / 5000 kpl 0,24
Bio Style (oikea): 2000 kpl 0,36 / 5000 kpl 0,29

Kuulakynät on valmistettu kierrätysmuovista. Hinnat sisältävät yksivärisen painatuksen yhteen kohtaan, ei muita kuluja.


Esim. kierrätyspaperista tehty Natural32:
1000 kpl 1,19 / 2000 kpl 0,99 / 5000 kpl 0,69 / 10000 kpl 0,49

Hinnat sisältävät yksivärisen painotyön yhdelle sivulle, ei muita kuluja.

Kaikki hinnat ovat euroa/kpl kyseisessä tilausmäärässä. Hintoihin lisätään alv 24%.

Tilaa nyt tai tai pyydä tarjous eri määrille alla olevasta linkistä:

http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset
Kysy myös muita tuoteideoita eri kohderyhmille. 

Hyvä Kuopion Rakenna ja Asu –tapahtuman näytteilleasettaja ja yhteistyökumppani. Tässä tosi tarina erään pariskunnan (nimet muutettu) messukäyttäytymisestä;
 
Matti ja Maija Messunen tulivat messuille. He näkivät osaston, joka tarjosi tuotteita ja palveluita joita he tarvitsivat. Osasto oli fiksun ja siistin oloinen, mutta täynnä ihmisiä. No niin, kaikki esittelijätkin olivat varattuja.
”Hei, tuollahan on yhteydenottolomakkeita, täytetään se ja tullaan myöhemmin uudestaan”, virkkoi Matti. ”Äh, ei ole kynää mukana, olisiko täällä jaossa, ei ole, noh ei voi mitään”
”Täällä on esitteitä”, huomasi Maija. ”Unohdettiin kassi autoon, onkohan näillä, ei, ei näy missään.”
”Lähdetään, otetaan ne sitten myöhemmin”, tuumasi Matti.
Matti ja Maija poistuivat tutustumaan muihin osastoihin, eivätkä tulleet koskaan takaisin.
 
Pienellä lisäpanostuksella Matti ja Maija Messusesta olisi ehkä tullut yrityksen onnellisia asiakkaita tai yhdistyksen uusia jäseniä. Auta Mattia ja Maijaa ja osta osastolle kyniä ja kasseja.
 
 
 


Lyhyt lyijykynä: 1000 kpl 0,29 / 5000 kpl 0,19 / 10000 kpl 0,14
Tuppikynä: 1000 kpl 0,39 / 5000 kpl 0,29 / 10000 kpl 0,24
Mekanismikynä: 1000 kpl 0,41 / 5000 kpl 0,32 / 10000 kpl 0,27Natural32: 1000 kpl 1,19 / 2000 kpl 0,99 / 5000 kpl 0,69 / 10000 kpl 0,49

Hinnat sisältävät yksivärisen painotyön ja aloitus-, repro- sekä työkalukustannukset.
Hinnat ovat euroa/kpl kyseisessä tilausmäärässä. Hintoihin lisätään alv 24%.

Matti ja Maija ovat kiinnostuneita myös ympäristöasioista joten em. tuotteet ovat ekologisia vaihtoehtoja. Tuppi- ja mekanismikynän rungot sekä kassit ovat valmistettu kierrätyspaperista.
Jos mielestäsi heille sopisi jokin muu tuote tai kappalemäärä voisi olla jotain toista, niin autan mielelläni ja teen loistavan tarjouksen.

Tilaa nyt tai ota yhteyttä alla olevasta linkistä.

http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset

Messuterveisin,

PUUVILLAKASSIT TÄYSVÄRIPAINETTUNA HUIPPUHINTAAN!Puuvillakassi, 38 x 40 cm, hihna 70 cm, kangas 140 g/m2.
100 kpl 2,95   300 kpl 2,45   1000 kpl 1,95   5000 kpl 1,55

Puuvillakassi, 46 x 36 x 13 (pohjan leveys) cm,
nyöritetty hihna 55 cm, kangas 280 g/m2.
50 kpl 7,95   100 kpl 5,95   300 kpl 4,95   1000 kpl 3,95   5000 kpl 3,45

Hinnat sisältävät täysväripainatuksen yhdelle puolelle kassia maksimikoossa 19 x 27 cm. Aloitus- ja mainostyökulut veloituksetta.
Hinnat ovat euroa/kpl kyseisessä toimituserässä. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Tilaa tai kysy lisää;
http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset
     SUPERTARJOUS! TYYLIKÄS METALLIKYNÄ 
            OMALLA LASERKAIVERRUKSELLA.


Hinta vain 0,39 euroa/kpl + alv 24 %. Sisältää laserkaiverruksen. 
Kaiverruksen väri harmaa. Tarjous sisältää kaiverruksen yhteen kohtaan.                  Jumbo-säiliö sinisellä musteella. Minimitilausmäärä 500 kpl. 

        EI MUITA ALOITUS- TAI REPROKUSTANNUKSIA. TILAA NYT:
         http://www.lahja-areena.fi/tarjoukset

Käytä todella edullinen hinta hyväksesi ja tilaa nyt yllä olevasta linkistä tai kysy tarjous isoille määrille.
Kaikki mainos- ja liikelahjat sekä yritystekstiilit edullisesti ja nopeasti.

 
 
 

Tilaus

Yritys/yhteisö (*)
Nimi (*)
Puhelin (*)
Sähköposti (*)
Osoite (*)
Logotiedosto
Tuote ja kpl-määrä
Pohjaväri ja painoväri
Viesti
Haluamasi teksti
 (*) Pakollinen tieto
 
 
Sivuston rekisteriseloste